Sayın Valimiz Bilal Şentürk Okulumuzu Ziyaret Etti

12. Sınıf öğrencimiz Arda GÜNEŞ'in sömestre tatilinde judo etkinlikleri sırasında Valimiz Sayın Bilal ŞENTÜRK'ü okulumuza davet etmesi sonrası alınan söz gereği; Sayın Valimiz okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmenler Odasında öğretmenler ile hasbihal eden Sayın Valimiz, daha sonra okulumuz birimlerini ve öğrencilerimizi ziyaret ettiler. Okulumuz hakkında bilgi alan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayın Valimiz en kısa zamanda yeniden ziyaret edeceği sözünü vererek okulumuzdan ayrıldılar. Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan ÇELİK'te iştirak etti.

Ziyaret 13Ziyaret 14Ziyaret 15Ziyaret 16Ziyaret 17Ziyaret 18Ziyaret 12Ziyaret 11Zİyaret 10Ziyaret 9Zİyaret 8Ziyaret 7Zİyaret 6Ziyaret 5Ziyaret 4Zİyaret 3Zİyaret 2Ziyaret 1Ziyaret 19